Wat 548 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
A special taste restaurant, general salty taste even in dessert the caviar with ice cream very suitable for me like salty taste.
Heerlijk gegeten, vriendelijk & gezellig personeel en er hing een fijn en aangename sfeer. Wij hadden wat dieetwensen doorgegeven waar zij ook keurig rekening mee hielden. Ook was er een leerling uit de keuken die het toetje zelf aan onze tafel serveerde waarvoor mijn complimenten, goed gedaan Xavi het was heerlijk!...
Lees hele reviewHeerlijk gegeten, vriendelijk & gezellig personeel en er hing een fijn en aangename sfeer. Wij hadden wat dieetwensen doorgegeven waar zij ook keurig rekening mee hielden. Ook was er een leerling uit de keuken die het toetje zelf aan onze tafel serveerde waarvoor mijn complimenten, goed gedaan Xavi het was heerlijk! Mooi om te zien dat leerlingen ook een kans krijgen in een restaurant met een Michelin ster. Geweldige avond gehad!
Yesterday night with girlfriends and I had dinner at Joelia. From the moment we stepped in we had an incredible experience, with amazing food and great attention in the service. Highly recommended
Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.