Wat 548 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Leuke zaak, waren er voor lunch.
Eten was goed , maar niet de "wow" factor van sterren restaurant, zijn in andere (sterren)restaurants in Rotterdam geweest, hier ontbrak voor ons de sfeer en enthousiasme voor het vak. Hoewel er ook zakenlui waren ,zou ik als personeel je gasten beter inschatten en méer persoonlijke service geven.
Nu kwam het wat kil en zakelijk over, jammer!!
Het eten was weer geweldig. De bediening is heel attent en professioneel. Een avond om nooit te vergeten. Fantastisch !!!!
Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.