Wat 551 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij waren een half uur te laat door een vergissing in de tijd, maar desalniettemin konden wij alsnog aanschuiven en in alle rust eten. De bediening was enorm aardig dus dikke 5 sterren daarvoor.
Wij hebben een 5gangen diner genomen waarbij zeer leuke smaakcombinaties voorgeschoteld werden.
De smaakmaker voor o...
Lees hele reviewWij waren een half uur te laat door een vergissing in de tijd, maar desalniettemin konden wij alsnog aanschuiven en in alle rust eten. De bediening was enorm aardig dus dikke 5 sterren daarvoor.
Wij hebben een 5gangen diner genomen waarbij zeer leuke smaakcombinaties voorgeschoteld werden.
De smaakmaker voor ons was de ganzenlever met paling, ingelegde cantharellen en meloen, de coquilles in kreeften bisque en als klap op de vuurpijl een geweldig framboos dessert met pistache gesluierd onder een gelei van koffie waarbij de muscat het dessert complementeert.
Het was een geweldige ervaring met heerlijk eten en uitstekende service!
Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.