Wat 551 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Uitstekend gegeten bij Pieter en Sofiane. Gedreven, enthousiaste jonge crew, perfecte tijd tussen de gangen. Ben heel erg benieuwd naar de nieuwe kaart die Sofiane aan het ontwikkelen is, we komen zeker nog een keer terug. Een zaak met veel potentie, wens jullie heel veel succes!
Hoogstaande culinaire exercities.
Fijne avond met diverse heerlijke gerechten. Een aantal goede gerechten, maar niet heel "Wow" . Wijnarrangement was wisselend. Behoorlijk aan de prijs voor wat er werd geschonken.
Personeel was heel fijn. Goede sfeer.
Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.