Wat 549 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het diner bij Joelia was smakelijk maar geen Michelinster niveau als ik het vergelijk met Amarone en Parkheuvel. De gerechten hadden zeker geen wauwfactor en waren wisselend soms te flauw soms te zout. Krijgen we hier met de aanbieding een "apart" menu? De bediening was attent en vriendelijke, zeker de sommelier verdient een pluim qua aandacht en kennis.
De muziek stond ook te hard.
Zeer smaakvol 5 gangen diner genoten.Mooie gezellig restaurant met zeer goede professionele bediening .
Wat een heerlijke avond ,, geweldige prijs / kwaliteit ervaring
Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.