Wat 552 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gisteren wezen lunchen. Nog nooit in een sterrenzaak geweest en er lang naar uitgekeken Het eten was heerlijk niets op aan te merken Alleen jammer dat t zo snel ging. Tis dat we zelf kaas namen ipv een dessert dat rekte de tijd nog een beetje. Binnen anderhalf uur stonden we weer buiten. Beetje jammer. Had graag op mijn gemak gezeten. Terwijl er maar 5 tafels bezet waren.
Het eten was prima. Enige minputje was de lange wachttijd voor het hoofdgerecht, maar het bleek het wachten waard. Het vis en vlees gerecht waren vrij klassiek, voorgerecht en desert iets innovatiever, en met name het ananas nagerecht was bijzonder. Ik vond het jammer dat de DiningCity deal van vijf gangen alleen vo...
Lees hele reviewHet eten was prima. Enige minputje was de lange wachttijd voor het hoofdgerecht, maar het bleek het wachten waard. Het vis en vlees gerecht waren vrij klassiek, voorgerecht en desert iets innovatiever, en met name het ananas nagerecht was bijzonder. Ik vond het jammer dat de DiningCity deal van vijf gangen alleen voor het diner bleek te gelden. Bij een lunch reservering wordt dit automatisch omgezet naar vier, voor een prima prijs van 47 euro, maar ik had best wat extras over gehad voor vijf. Gelukkig bleek ik wel een kaasplateau te kunnen toevoegen, en dat was niet een bordje kaas uit de keuken, maar een echt karretje met zeer ruime keuze. Er was ook een gratis ijskarretje, wat ik eerder bij Librije gezien heb, maat ik zou daar toch wat interessanters mee hebben gedaan dan vanille ijs met slagroom, advocaat en chocolade. Alles bij elkaar voor deze prijs een uitstekende ervaring.
Heel lekker eten, mooie presentatie van de gerechten
Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.