Wat 551 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zeer goed
Genoten van een avond bij Joelia. De staf is jong maar toch ervaren. Heel low-key en down to earth om maar even wat Nederlandse woorden te gebruiken. Ass-sommelier Joris begeleidde ons op zijn eigen verjaardag en deed dat met humor en gastvrijheid. Het eten was echt te gek. Heel vers met verrassende combinaties. Lok...
Lees hele reviewGenoten van een avond bij Joelia. De staf is jong maar toch ervaren. Heel low-key en down to earth om maar even wat Nederlandse woorden te gebruiken. Ass-sommelier Joris begeleidde ons op zijn eigen verjaardag en deed dat met humor en gastvrijheid. Het eten was echt te gek. Heel vers met verrassende combinaties. Lokale vissen zoals beekprik die ik nog nooit had gehad. Veel contrasten met zoet en zuur en een stevige toets umami. De kaaskar was een mooie beleving met Maitre Pieter die sinds kort eigenaar is van Joelia. Ik had zelf geen wijn maar mijn tafelgenoot genoot van de pairings. Wat een energie en drive. Ik kan Joelie echt van harte aanbevelen.
What an amazing experience from the moment you enter the door until you leave. The food was a gastronomic delight. Each course was beautifully presented and delicious. The service was exceptional, friendly and informative. Everybody made you feel like you are part of the family. Highly recommended!
Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.