Menu
4-gangen Chef's diner
€ 56,-
€ 45,-
Geniet van een luxe diner-ervaring voor iedereen met de Staatsloterij Restaurantactie! Gebruik jouw Club Staatsloterij punten en profiteer van fantastische kortingen bij maar liefst 500 van de beste en gezelligste restaurants in heel Nederland. Smakelijk voordeel, exclusief voor jou!
Reserveer nu extra voordelig bij Restaurant Inheems en laat je culinair verwennen met het 4-gangen Chef's diner voor slechts € 45,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 115 mensen zeggen over Restaurant Inheems
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het mooie van de restaurantweek is, is dat je eens ergens anders komt voor een leuke prijs.
2 maanden geleden lovende reacties in het Noordhollands dagblad gelezen van een aantal toppers van de Jonge Dikkert die voor zichzelf begonnen waren.
Beste mensen, het was inderdaad NIET gelogen en ook niet aangedikt, die ...
Het mooie van de restaurantweek is, is dat je eens ergens anders komt voor een leuke prijs.
2 maanden geleden lovende reacties in het Noordhollands dagblad gelezen van een aantal toppers van de Jonge Dikkert die voor zichzelf begonnen waren.
Beste mensen, het was inderdaad NIET gelogen en ook niet aangedikt, die recensie.
Nee, wij zijn niet van het traditionele:
Bijpassende droge witte en rode wijnen kun je niet aan ons slijten, maar die zoete witte smaakte uitstekend en mooi dat Inheems alcoholvrije cocktails schenkt. De Ananas/ Kokos was uitmuntend.
Top gegeten,
- Die brioche bij de pate vooraf, geweldig
- Dorade met zoete aardappel en Tom Ka Kai: 3 verschillende smaken op 1 bord
- En dan de toet, ja ik ben zoet liefhebber: Het sorbet achtige ijs met vruchten
Hier 1 kritisch puntje: Ik had er wel 3 opgekund, te lekker!!
Zelfs het koekje bij de koffie achteraf, jammie, jammie.
Lekker ongedwongen bediening en niet te pusherig met dwingend glazen vullen!
2 kleine puntjes:
1. Ik als slechthoorder had wat last van de akoestiek
2. Sloop die dichte wand naar de keuken eruit en maak hem open, te mooi om de kraamkamer van al dat moois te verstoppen!
Derde keer dat we bij Inheems aten. Tweede keer via de restaurantweek. Dit keer een speciaal menu voor de actie met keuze uit vlees of vis voor het hoofdmenu. Weer was alles heel lekker. Goede service en gezellige aankleding van het restaurant. Wij blijven terugkomen.
Heel goed restaurant week menu. Zeer verfijnd en vooral het dessert was top. De dames van de bediening doen ontzettend hun best om het de gasten naar de zin te maken. De entourage is erg prettig.
Het eten was heerlijk. De runderwang is een aanrader. Het is er knus en gezellig.
In de ontdekkingstocht tijdens de restaurant week gestuit op deze parel in Heemstede. Met passie gemaakte combi’s, heerlijk! Als je nog kunt boeken voor de 31e maart doe het! #gogogo
Plattegrond Alle restaurants in Heemstede e.o.
Over Restaurant Inheems
Keuken: Frans, Nederlands
In de achtertuin van de Amsterdamse Waterleidingsduinen kun je genieten van het toppunt van finedining bij Restaurant Inheems in Heemstede! Bij Inheems kun je genieten van pure smaken van lokale producten. Proef wat de Noord-Hollandse natuur te bieden heeft. Maar vergeet ook zeker niet de Noordzee en de Veluwe waar chef Bas Pieterse zijn producten vandaan haalt. Chef Bas Pieterse kookt altijd met de seizoenen mee: eigentijdse gerechten met een lokale oorsprong vanuit een Franse basis. Behalve geweldig eten kun je bij Inheems ook voor perfect uitgekiende wijnen! Met een uitgebreide wijnkaart is er voor iedere fijnproever wat wils.
Bij Inheems delen ze de liefde voor de heerlijkste gerechten en wijnen ook graag met jou! Kom daarom de gastvrijheid en persoonlijke aandacht ervaren en proef de rustieke gerechten van chef Bas Pieterse en zijn keukenbrigade!