Wat 119 mensen zeggen over Wils*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dit is een eerste kennismaking met een Michelin ster restaurant. De lunch is goed, maar niet alle gerechten zal ik persoonlijk als eerste van een kaart kiezen, maar dat is persoonlijk. Ik heb geen idee wat ik heb gegeten, behalve varkensnek. De service is uitmuntend, fantastisch, alle superlatieven kan ik loslaten....
Lees hele reviewDit is een eerste kennismaking met een Michelin ster restaurant. De lunch is goed, maar niet alle gerechten zal ik persoonlijk als eerste van een kaart kiezen, maar dat is persoonlijk. Ik heb geen idee wat ik heb gegeten, behalve varkensnek. De service is uitmuntend, fantastisch, alle superlatieven kan ik loslaten. Aanbevelen? Tsja, ik zal zeggen probeer het en ervaar het zelf. In ieder geval doen de mensen het uiterste best om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Voor mensen die slecht ter been zijn, een uitstekende locatie om er te komen. Even bij de benzinepomp parkeren, uitstappen en je loopt 15 meter. Dan de auto elders parkeren.
Erg onder de indruk van begin tot einde!
The food was absolutely sublime. In particular the simple sounding dish of potato nudeln - just a flavour explosion. Dessert as well sounded so simple but the impact on your taste buds was indescribable. Only word for the flavours is simply sublime. Service as well was lovely, attentive but discreet. What a gem...
Lees hele reviewThe food was absolutely sublime. In particular the simple sounding dish of potato nudeln - just a flavour explosion. Dessert as well sounded so simple but the impact on your taste buds was indescribable. Only word for the flavours is simply sublime. Service as well was lovely, attentive but discreet. What a gem hidden out of the 'normal' spot lighted area. Cant recommend enough and definitely look forward to my next visit
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over Wils*
Keuken: Scandinavisch, Frans
Bij Restaurant Wils in Amsterdam weten ze hoe ze jouw vurig verlangen naar hoogstaande culinaire gerechten en gastronomie kunnen blussen met hun fenomenale gerechten! Het restaurant dankt zijn naam aan architect Jan Wils die het Olympisch Stadion heeft ontworpen voor de Spelen in 1928. Hiermee werd het olympisch vuur teruggebracht naar de stad en heeft restaurant Wils* daar haar inspiratie uit gehaald. Executive Chef Joris Bijdendijk, Head Chef Thomas Valen en hun team weten hoe zij dit vuur kunnen temmen en kunnen hun houtovens voor heerlijke en verfijnde gerechten. Proef een ongedwongen sfeer in een groots uitgepakt maar zeer intiem interieur naar inspiratie van een Amerikaanse brasserie.
Wanneer kom jij het vuur temmen bij restaurant Wils*?