Menu
6-gangen Chef's diner
€ 79,50
€ 65,50
Geniet van een luxe diner-ervaring voor iedereen met de Staatsloterij Restaurantactie! Gebruik jouw Club Staatsloterij punten en profiteer van fantastische kortingen bij maar liefst 500 van de beste en gezelligste restaurants in heel Nederland. Smakelijk voordeel, exclusief voor jou!
Reserveer nu extra voordelig bij Chefsbar Seinpost en laat je culinair verwennen met het 6-gangen Chef's diner voor slechts € 65,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 213 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was een fantastische avond samen met mijn schatje.
Lekker gegeten
Goed service en sfeer.
Nogmaals we gaan weer...
Gisteravond met zijn vieren gegeten.
Wij hadden het 5 gangenmenu, eten was
geweldig. Alles werd leuk opgediend met uitleg van een heel enthousiast meisje die echt liefde voor het vak heeft,
afgewisseld door uitleg van de chef-kok!
Echt een aanrader en wij komen zeker terug😀
Heerlijk gegeten bij Chefsbar Centre. Complimenten voor de chef. Verder was de bediening ook zeer vriendelijk. Dit is een goede plek om een avondje te genieten!
Heerlijk gegeten, mooie gerechten. Vriendelijke bediening. Muziek stond misschien wat te hard en de playlist was niet helemaal passend. Maar verder het is absoluut een aanrader!
Verrassend lekkere gerechten. Goede achtergrond muziek
Plattegrond Alle restaurants in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!