Wat 361 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijke lunch (Restaurantweek). Het meest verrassend was de “steak tartaar”: een knapperig vogelnestje van opperdoezer , de tartaar met dressing en kwarteleitjes; overige gerechten ook van topkwaliteit waarbij goed rekening was gehouden met de 2 gasten met allergie. Zeer vriendelijke en professionele gastheren en ...
Lees hele reviewHeerlijke lunch (Restaurantweek). Het meest verrassend was de “steak tartaar”: een knapperig vogelnestje van opperdoezer , de tartaar met dressing en kwarteleitjes; overige gerechten ook van topkwaliteit waarbij goed rekening was gehouden met de 2 gasten met allergie. Zeer vriendelijke en professionele gastheren en vrouwelijke sommelier. Huisgemaakte ijsthee: aanradertje. Enige minpuntjes: de akoestiek is slecht en het was frisjes bij binnenkomst , maar beide verbeterden naarmate er meer gasten binnenkwamen. Genoten, dus Dank!
Na de Corona weer eens een restaurantweek reservering gemaakt! Onbekend met 't Ganzenest maar aangezien dit redelijk in de buurt van onze woonplaats ligt, voor deze optie gekozen. Wij waren met name onder de indruk van het geweldige serviesgoed! En de jongeman die geen horeca ambitie heeft maar dit wel naast zijn VW...
Lees hele reviewNa de Corona weer eens een restaurantweek reservering gemaakt! Onbekend met 't Ganzenest maar aangezien dit redelijk in de buurt van onze woonplaats ligt, voor deze optie gekozen. Wij waren met name onder de indruk van het geweldige serviesgoed! En de jongeman die geen horeca ambitie heeft maar dit wel naast zijn VWO uitstekend deed. We hebben super gegeten echt verrassend. Bij het menu zit ook een toetje; wij raden af daarna de friandises te bestellen want dat was écht veel te veel.
Héérlijk gegeten! Bij ieder gerecht wat op tafel kwam, werd je verrast door de opmaak, de techniek én de smaak. Prachtig restaurant met een mooi terras.
Plattegrond Alle restaurants in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
Keuken: Frans
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!