Wat 362 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij komen niet meer terug. Akoestiek, sfeer en service echt niet oké.
Wij wilden nog nadenken over het drinken, gezien alcoholvrij. Begonnen met water, daarna niet meer gevraagd wat wij wilden drinken.
Na 1,5 uur kwam pas het eerste gerecht: Kwamen met gerecht 2 aan tafel. "En dan de volgende gang", Borden gingen...
Wij komen niet meer terug. Akoestiek, sfeer en service echt niet oké.
Wij wilden nog nadenken over het drinken, gezien alcoholvrij. Begonnen met water, daarna niet meer gevraagd wat wij wilden drinken.
Na 1,5 uur kwam pas het eerste gerecht: Kwamen met gerecht 2 aan tafel. "En dan de volgende gang", Borden gingen meteen weer mee naar de keuken, weer wachten op gang 1. Smaken van alle gangen een beetje matig, geen smaak explosies.
Na meerdere malen aangeven dat het toch niet echt beviel uiteindelijk een excuus van een van de dames. Er zou gecompenseerd worden, was een koffie en een gingerbeer van de rekening gehaald. Zonder fooi te hebben gegeven heel snel naar huis.
Plattegrond Alle restaurants in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
Keuken: Frans
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!