Wat 93 mensen zeggen over Bavette Boutique Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor een restaurant wat in een boederij zit is het heel erg knus. Een fijne rustige warme sfeer. We hadden zicht op de keuken. We dachten is dat de keuken? zo klein? en we stonden even vreemd te kijken toen we nog 4 extra koks zagen voorbij komen. We hebben van elk gerecht erg genoten. Met als voor een carpaccio die...
Lees hele reviewVoor een restaurant wat in een boederij zit is het heel erg knus. Een fijne rustige warme sfeer. We hadden zicht op de keuken. We dachten is dat de keuken? zo klein? en we stonden even vreemd te kijken toen we nog 4 extra koks zagen voorbij komen. We hebben van elk gerecht erg genoten. Met als voor een carpaccio die zo mals was dat hij weg smolt op je tong tot een heerlijk nagerecht waarbij je eigen bord ongegeneerd wil aflikken. De bediening was zeer vriendelijk en open waaronder de zwangere gastvrouw. We hebben heel erg genoten en we zullen zeker weer terug komen, want het was elke cent waard.
Heerlijk gegeten tijdens de restaurantweken.
Bediening is erg vriendelijk en gaf zelfs informatie over de stallen en omgeving.
Goede kwaliteit en lekkere combinaties gerechten.
3 gangen waren wel wat weinig.
Frietjes waren ook erg lekker.
Gister met 10 man via restaurantweek gegeten. Mooi opgemaakt bordjes, lekker eten en leuke details. En niet te vergeten vriendelijke professionele bediening. Aspergesoep was uitstekend, beste olijfolie van de wereld, hamburgers van vlees uit eigen weide mee naar huis. In totaliteit een zeer geslaagde avond. De jarige was zeer tevreden!
Plattegrond Alle restaurants in Maasland e.o.
Over Bavette Boutique Restaurant
Keuken: Nederlands
Bij Restaurant Bavette in Midden Delfland word je verwelkomd in een idyllische omgeving waar de liefde voor dier, milieu en kwaliteit centraal staat. Dit familiebedrijf, gerund door de vierde generatie op het landgoed van de Korte Buurt 15, biedt een unieke ervaring met echt vlees van eigen weide. Hier proef je de passie voor duurzaamheid en authenticiteit, waarbij de Wagyu- en Hereford-runderen op de boerderij een beter leven leiden op 51 hectare grond. Onder leiding van chef-kok Donald Samba en sous-chef Diana Spekman worden gerechten van topkwaliteit bereid met oog voor eenvoud en smaak. Kom genieten van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn bij Restaurant Bavette.
Boek nu
Vergelijkbare restaurants in de buurt Alle restaurants in Maasland e.o.
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting