Wat 552 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eten was wauw super heerlijk gaaf
Sfeer rommelig liep niet lekker vond het ook smoezelig
Vond het eten een ster waardig maar personeel en qua schoonheid kon er nog wel wat veranderd worden
Jammer mooie zaak
Personeel brengt de sfeer
Als die onderliggend niet goed is merk je dat
We hebben de 3-gangenlunch van de Restaurantweek genomen. Oke, het werden toch 4 gangen want een gerecht met ganzenlever en truffels konden we echt niet aan onze neus voorbij laten gaan. En terecht, zo bleek. Aan amuses kwamen er ook nog een aantal gangen bij. De bijpassende wijn was erg goed, de bediening keurig en de inrichting (wellicht apart maar) leuk. Kortom: aanrader.
Alles klopte. Prettig ontvangst. Eten op bord leek wel een kunstwerk. Lekkere wijnen.
Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.