Wat 552 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel erg lekker gegeten bij Joelia. Vanaf binnenkomst in de watten gelegd door het leuke personeel. Ik kom zeker snel terug!
Gewoon top! Eten klopte, wijnen klopte. Complimenten voor de bediening en Sommelier. Mario kwam zelf ook nog even langs. Al met al een hele mooie avond gehad!
We had the most fantastic time! The atmosphere was fabulous, warm tones and exquisite taste for decore. The food was a great celebration each plate that came along... each bite an unexpected tasty surprise! Beautifully plated... and the right diversity between fish and meat, light and cheerful and warm and fuzzy foo...
Lees hele reviewWe had the most fantastic time! The atmosphere was fabulous, warm tones and exquisite taste for decore. The food was a great celebration each plate that came along... each bite an unexpected tasty surprise! Beautifully plated... and the right diversity between fish and meat, light and cheerful and warm and fuzzy food. Service was nothing to complain about... the staff was thoughtful and attentive.
Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.