Wat 554 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hoge verwachtingen om eens kennis te maken met dit restaurant, die helaas niet worden waargemaakt door de keukenbrigade. Na De Zwethheul niet meer bij Mario Ridder gegeten. In die tijd ongelofelijk goed en nog in de stijl van Cees Helder. Die stijl is totaal losgelaten, en ook hier veel gepriegel op het bord. Zeer k...
Lees hele reviewHoge verwachtingen om eens kennis te maken met dit restaurant, die helaas niet worden waargemaakt door de keukenbrigade. Na De Zwethheul niet meer bij Mario Ridder gegeten. In die tijd ongelofelijk goed en nog in de stijl van Cees Helder. Die stijl is totaal losgelaten, en ook hier veel gepriegel op het bord. Zeer kleine portionering, en van de 5 gerechten 1 gerecht dat er voor ons uitsprong, namelijk de skrei met brandade. Al bij al natuurlijk nog steeds mooi eten, maar wat ons betreft geen sterrenniveau voor dit - wellicht speciale - menu voor deze diningcity actie. Wij zullen dus niet terugkomen.
Very nice restaurant with super friendly staff. The food is great. We really enjoyed the evening and will definitely come back. The welcoming from Mr Reimers is also a nice surprise.
Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.