Wat 555 mensen zeggen over Joelia*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben heel erg genoten van de gerechten (keuze van de keukenbrigade), de bijpassende wijnen, de bediening en de sfeer. Kortom: een top avond.
Top avond, start met een glas champy en gerechten die smaakten zoals zij er uit zagen, lekkere amuses, vooral die met mojito. De bijzondere voorgerechten, tartare van meloen, het visgerecht met kerrie en schuim, gevolgd door de coquilles met truffel waren heerlijk. Het hoofdgerecht gevogelte en lever met groentjes ...
Lees hele reviewTop avond, start met een glas champy en gerechten die smaakten zoals zij er uit zagen, lekkere amuses, vooral die met mojito. De bijzondere voorgerechten, tartare van meloen, het visgerecht met kerrie en schuim, gevolgd door de coquilles met truffel waren heerlijk. Het hoofdgerecht gevogelte en lever met groentjes smaakte prima. Mooie wijnen erbij. Wij hebben samen een kaasplankje gedeeld met een lekker glaasje port erbij, het dessert was een mooie afsluiter. Fijne sfeer, attente bediening en uitleg vd gerechten en de wijnen. Tot slot nog een coole afsluiter. Wij hebben genoten en komen zeker op herhaling.
Via de restaurantweek bij Joelia gereserveerd. Als liefhebber van mooie, goede culinaire gerechten bezoek ik geregeld een goed restaurant en deze stond dan ook poos op mijn lijstje. Helaas zit het hier altijd snel vol. Maar door ‘Corona’ was er nog plek.
We hebben een fantastische avond gehad. Je voelt je meteen ...
Lees hele reviewVia de restaurantweek bij Joelia gereserveerd. Als liefhebber van mooie, goede culinaire gerechten bezoek ik geregeld een goed restaurant en deze stond dan ook poos op mijn lijstje. Helaas zit het hier altijd snel vol. Maar door ‘Corona’ was er nog plek.
We hebben een fantastische avond gehad. Je voelt je meteen welkom. Alle medewerkers hebben kennis van zaken en zijn zeer vriendelijk en servicegericht.
De gerechten waren verrukkelijk. Ook een mooie, aparte combinatie mogen proeven waar ik niet meteen aan zou denken; crème van knolselderij en een doperwten/mojito crème ernaast.
Wat mij ook vooral opviel is dat er ook aan kleine zaken is gedacht, die ik persoonlijk enorm kan waarderen: een klein krukje waar ik mn tas op kan laten bijvoorbeeld.
De ambiance was ook zeer fijn. Al met al zeer positieve beleving en ervaring en voor herhaling vatbaar. Als ik dan toch een kritische noot kan meegeven dan is het dat de 1ste paar gerechten zeer snel uitgeserveerd werden. We hadden een wijnarrangement genomen en ik heb wel wat moeten doordrinken, wat niet helemaal goed bij mij past/valt. Echt een minpunt is dit niet, maar meer persoonlijk gevoel. Ondanks dit hebben wij een fantastische avond gehad.
Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.
Over Joelia*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.
Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.
Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.