Menu
Menu
Korting
Geniet van een luxe diner-ervaring voor iedereen met de Staatsloterij Restaurantactie! Gebruik jouw Club Staatsloterij punten en profiteer van fantastische kortingen bij maar liefst 500 van de beste en gezelligste restaurants in heel Nederland. Smakelijk voordeel, exclusief voor jou!
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het Elegant 10-gangen Michelinster menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1027 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was een geweldige avond! Je wordt hier echt in de watten gelegd. Het eten is heerlijk. Je krijgt buiten de gerechten om lekker brood en geweldige amuses. Het kaasplankje is een absolute aanrader! 't Raedhuys bedankt!
Zeer gastvrij.
Voortreffelijke maaltijden.
Goede bediening.
Fijne sfeer.
Kortom een reden om weer naar toe te gaan!!!
Erg lekker gegeten.
Plattegrond Alle restaurants in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!