Menu
10-gangen Michelin menu
€ 130,-
€ 73,50
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Geniet van een luxe diner-ervaring voor iedereen met de Staatsloterij Restaurantactie! Gebruik jouw Club Staatsloterij punten en profiteer van fantastische kortingen bij maar liefst 500 van de beste en gezelligste restaurants in heel Nederland. Smakelijk voordeel, exclusief voor jou!
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NU BOEK NU
Menu
10-gangen Michelin menu
€ 104,50
€ 75,-
Geniet van een luxe diner-ervaring voor iedereen met de Staatsloterij Restaurantactie! Gebruik jouw Club Staatsloterij punten en profiteer van fantastische kortingen bij maar liefst 500 van de beste en gezelligste restaurants in heel Nederland. Smakelijk voordeel, exclusief voor jou!
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NU BOEK NUWat 1020 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij namen viergangenmenu + wijnarrangement. Prachtig terras. Eten was prima, porties wel klein, maar voor senioren zoals wij geen probleem; kan wel probleem zijn voor jongere gasten. Dat het menu wordt uitgelegd voor je de keuze maakt is logisch, maar dat gebeurt wel heel erg omstandig. Alleen het noemen van het hoo...
Lees hele reviewWij namen viergangenmenu + wijnarrangement. Prachtig terras. Eten was prima, porties wel klein, maar voor senioren zoals wij geen probleem; kan wel probleem zijn voor jongere gasten. Dat het menu wordt uitgelegd voor je de keuze maakt is logisch, maar dat gebeurt wel heel erg omstandig. Alleen het noemen van het hoofdingrediënt zou volstaan. Daarna wordt dit bij iedere gang en bij iedere wijn nog eens extreem uitvoerig overgedaan, er wordt een half college gegeven. De bediening legt daarbij het gezelschap nadrukkelijk het zwijgen op, hoogst irritant. Een zo uitvoerige beschrijving, waarbij zelfs het halve pompoenpitje niet wordt overgeslagen, is extreem overdadig, overbodig en wordt gedurende de avond vordert steeds minder goed te verdragen. Dat het personeel overigens correct is en het natuurlijk goed bedoelt, moet nadrukkelijk gezegd, maar doet aan de irritatie niets af. Minimale uitleg aan tafel zou tot een beoordeling van 9 (uitstekend) voor mij leiden.
Heerlijk gegeten, leuke bediening en een heel mooie ambiance.
Super leuke avond gehad
Heerlijk buiten kunnen eten, gezellig druk, prima professionele bediening en lekker gegeten. Ook gratis Kraanwater in karaf, altijd prettig.
Gisteren weer bij 't Raedhuys gegeten. We zijn er al vaker geweest en het eten is erg goed. Amuses en voorgerecht erg lekker, hoofdgerecht vond ik wat minder qua smaken, nagerecht lekker. Minpunt is dat er te snel afgeruimd werd, ik had net m'n laatste hap doorgeslikt en het bord werd al voor mn neus weggehaald.
Het blijft wel 1 van m'n favoriete restaurants in de omgeving!
In het kader van de Restaurantweek gegeten in 't Raedthuys in Duiven. Het menu voor die gelegenheid was een leuke verrassing. Net een tikje afwijkend dan je misschien zelf had gekozen. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert waren goed op elkaar afgestemd.
Ook verrassend was de amuse tussen het hoofdgerecht en het des...
In het kader van de Restaurantweek gegeten in 't Raedthuys in Duiven. Het menu voor die gelegenheid was een leuke verrassing. Net een tikje afwijkend dan je misschien zelf had gekozen. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert waren goed op elkaar afgestemd.
Ook verrassend was de amuse tussen het hoofdgerecht en het dessert. En de amuse vooraf.
Wij kozen er voor nog een extra gang tussen voorgerecht en hoofdgerecht te nemen en dat was verstandig, want de hoeveelheden van elke gang waren wel aan de matige kant. Het is niet zo, dat je nog met trek naar huis ging, maar het scheelde niet veel en zonder tussengerecht was dit zeker het geval geweest. Waar is toch de goede gewoonte gebleven, dat je nog wat kon bijbestellen?
De bediening was vriendelijk, zeer toeschietelijk, soms een beetje te veel van het goede, maar wel heel vriendelijk en gastvrij.
Het wijnarrangement was goed: goedgekozen wijnen, met een verrassende uitschieter in de vorm van een Chateau Courtonne (?), waarin een sauvignon gris was gebruikt. Apart.
Mede dankzij het weer een geslaagde avond.
Plattegrond Alle restaurants in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!