Deals
Deals
Korting
Geniet van een luxe diner-ervaring voor iedereen met de Staatsloterij Restaurantactie! Gebruik jouw Club Staatsloterij punten en profiteer van fantastische kortingen bij maar liefst 500 van de beste en gezelligste restaurants in heel Nederland. Smakelijk voordeel, exclusief voor jou!
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Geniet van een luxe diner-ervaring voor iedereen met de Staatsloterij Restaurantactie! Gebruik jouw Club Staatsloterij punten en profiteer van fantastische kortingen bij maar liefst 500 van de beste en gezelligste restaurants in heel Nederland. Smakelijk voordeel, exclusief voor jou!
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1023 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fantatsisch gegeten! in een uitstekende ambiance.voor herhaling vatbaar.
Wat het eten zo bijzonder maakte, was het fijne team, mensen die oprecht betrokken zijn bij het doen slagen van een verwenavond!
Chantal kling
Het Raedthuys is altijd goed maar als je er een aantal keer geweest bent weet je dat goed niet altijd meer spannend is. De borrel en de amuse hapjes zijn hetzelfde als een aantal maand geleden. Hoewel erg goed op smaak, en dus ook niet veranderd of minder wanneer het rest week is. Dat is een compliment. Het voorgere...
Lees hele reviewHet Raedthuys is altijd goed maar als je er een aantal keer geweest bent weet je dat goed niet altijd meer spannend is. De borrel en de amuse hapjes zijn hetzelfde als een aantal maand geleden. Hoewel erg goed op smaak, en dus ook niet veranderd of minder wanneer het rest week is. Dat is een compliment. Het voorgerecht is lekker, het hoofdgerecht is winters met wild...en het is vandaag 27 graden. Dus lijkt niet echt te passen. Het toetje gaat helemaal op ( bereidingen van bramen). Lekker maar vergelijkbare (zware) smaken, niets te klagen dus maar verrassend is het niet.
Plattegrond Alle restaurants in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!