Menu
10-gangen Michelin menu
€ 104,50
€ 75,-
Geniet van een luxe diner-ervaring voor iedereen met de Staatsloterij Restaurantactie! Gebruik jouw Club Staatsloterij punten en profiteer van fantastische kortingen bij maar liefst 500 van de beste en gezelligste restaurants in heel Nederland. Smakelijk voordeel, exclusief voor jou!
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEER
Menu
10-gangen Michelin menu
€ 130,-
€ 73,50
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Geniet van een luxe diner-ervaring voor iedereen met de Staatsloterij Restaurantactie! Gebruik jouw Club Staatsloterij punten en profiteer van fantastische kortingen bij maar liefst 500 van de beste en gezelligste restaurants in heel Nederland. Smakelijk voordeel, exclusief voor jou!
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1020 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Met z'n drieen hebben we enorm genoten van het Restaurantweek-menu, klasse! Alles was heerlijk maar het nagerecht was helemaal top! Het enige wat we misten was groente (2ons per dag!?)
De bediening was attent, correct, maar ook prettig ontspannen, we voelden ons zeer welkom.
Minder prettig was de akoestiek, we kon...
Met z'n drieen hebben we enorm genoten van het Restaurantweek-menu, klasse! Alles was heerlijk maar het nagerecht was helemaal top! Het enige wat we misten was groente (2ons per dag!?)
De bediening was attent, correct, maar ook prettig ontspannen, we voelden ons zeer welkom.
Minder prettig was de akoestiek, we konden elkaar moeilijk verstaan, er was veel lawaai.(daar door?)
Samenvattend: we hadden een HEERLIJKE avond!
Uitermate goede lunch gehad, lang geleden dat we zo prima gegeten hebben. Sfeer is prima, bediening uitmuntend. Minder dan een 10 kan ik gewoon niet geven.
Geweldige ontvangst en heerlijk eten.
voor herhaling vatbaar.
Vera van Aarle-Rust
Wij hebben met ons viertjes genoten van een uitstekend 3 gangen diner begeleid door smakelijke amusses en passende wijnen, wat door hartelijke en service gerichte medewerkers in een mooi, sfeervol en romantisch restaurant tot een waar genoegen door ons werd ervaren.
J.Langelaar
Fijne ambiance, keurige bediening, lekker gegeten maar gerechten niet echt verrassend. Had er iets meer van verwacht. Amuses niet bijzonder en 2 x vis in lunchmenu. Dessert was uitstekend.
Plattegrond Alle restaurants in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!