Menu
Menu
Korting
Geniet van een luxe diner-ervaring voor iedereen met de Staatsloterij Restaurantactie! Gebruik jouw Club Staatsloterij punten en profiteer van fantastische kortingen bij maar liefst 500 van de beste en gezelligste restaurants in heel Nederland. Smakelijk voordeel, exclusief voor jou!
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het Elegant 10-gangen Michelinster menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1028 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In het kader van de Restaurantweek gegeten in 't Raedthuys in Duiven. Het menu voor die gelegenheid was een leuke verrassing. Net een tikje afwijkend dan je misschien zelf had gekozen. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert waren goed op elkaar afgestemd.
Ook verrassend was de amuse tussen het hoofdgerecht en het des...
In het kader van de Restaurantweek gegeten in 't Raedthuys in Duiven. Het menu voor die gelegenheid was een leuke verrassing. Net een tikje afwijkend dan je misschien zelf had gekozen. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert waren goed op elkaar afgestemd.
Ook verrassend was de amuse tussen het hoofdgerecht en het dessert. En de amuse vooraf.
Wij kozen er voor nog een extra gang tussen voorgerecht en hoofdgerecht te nemen en dat was verstandig, want de hoeveelheden van elke gang waren wel aan de matige kant. Het is niet zo, dat je nog met trek naar huis ging, maar het scheelde niet veel en zonder tussengerecht was dit zeker het geval geweest. Waar is toch de goede gewoonte gebleven, dat je nog wat kon bijbestellen?
De bediening was vriendelijk, zeer toeschietelijk, soms een beetje te veel van het goede, maar wel heel vriendelijk en gastvrij.
Het wijnarrangement was goed: goedgekozen wijnen, met een verrassende uitschieter in de vorm van een Chateau Courtonne (?), waarin een sauvignon gris was gebruikt. Apart.
Mede dankzij het weer een geslaagde avond.
Heerlijk gegeten, super bediening en de sfeer was ook helemaal goed, zeker voor herhaling vatbaar.
De verwachtingen waren hoog. Door berichten uit de omgeving, maar ook door andere reviews. Helaas werd er voor ons lang niet aan de verwachtingen voldaan.
Het eten was oke, vooral het hoofdgerecht was heerlijk. Verder zag het er allemaal prachtig uit, maar de smaak was wat aan de flauwe kant. Geen wow!
Wat ons...
Lees hele reviewDe verwachtingen waren hoog. Door berichten uit de omgeving, maar ook door andere reviews. Helaas werd er voor ons lang niet aan de verwachtingen voldaan.
Het eten was oke, vooral het hoofdgerecht was heerlijk. Verder zag het er allemaal prachtig uit, maar de smaak was wat aan de flauwe kant. Geen wow!
Wat ons vooral tegenstond was de service. Er werkten veel jonge onervaren obers die nog een hoop moesten leren. Al met al kwam de bediening erg nep over. De gastvrouw maakte dat zeker niet goed.
We vonden het ook allemaal erg lang duren. Er gebeurden vreemde dingen. Wij zaten er als tweede tafel, hadden als tweede tafel onze amuse op, maar kregen 1 uur en 20 minuten later, als allerlaatste tafel pas ons hoofdgerecht. Het wijntje van het wijnarrangement was al lang op. Wachten vinden we niet erg, maar geen enkele tekst of uitleg wel.
Bij het dessert kwam de wijn pas nadat het dessert al lang op was. Ik vroeg er nog om toen ze het dessert brachten. Maar na 15 min, toen het ijs bijna was gesmolten, zijn we het maar op gaan eten.
Voor ons dus al met al geen positieve ervaring. Voor het geld dat je er normaal voor betaalt, gaan wij er niet nog eens heen.
Plattegrond Alle restaurants in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!