Wat 138 mensen zeggen over De Nieuwe Polderkeuken
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ga niet naar dit restaurant. De gerechten zijn subtiel gebalanceerd, vers en verrukkelijk, vriendelijke bediening, gratis en voor de deur parkeren. Ga dus niet; wordt het veel te druk.
In restaurantweek hadden we vrijdagavond geboekt voor 7 personen, wat een hele gezellige avond is geworden. De sfeer was erg goed,de bediening heel vriendelijk en het eten fantastisch. Ik had laten weten dat ik allergisch was voor schaaldieren en daar is goed opgelet. De huiswijnen waren fantastisch.
Al met al een grote aanwinst en wij komen zeker terug !
Tijdens de restautantweek een lunch gebruikt in dit nieuwe restaurant. Restaurant is geheel vernieuwd en ziet er fris en mooi uit. Tegeltjes aan de wand, met een zo typisch beeld voor de Krimpenerwaard. Goede bediening en driegangenmenu was voortreffelijk. Er worden voornamelijk producten uit de streek gebruikt. Goe...
Lees hele reviewTijdens de restautantweek een lunch gebruikt in dit nieuwe restaurant. Restaurant is geheel vernieuwd en ziet er fris en mooi uit. Tegeltjes aan de wand, met een zo typisch beeld voor de Krimpenerwaard. Goede bediening en driegangenmenu was voortreffelijk. Er worden voornamelijk producten uit de streek gebruikt. Goede prijs-kwaliteitverhouding van het eten en er worden prima huiswijnen geschonken. Daarnaast is er een uitgebreide wijnkaart. Al met al een grote aanwinst voor de Krimpenerwaard (en daarbuiten).
Plattegrond Alle restaurants in Stolwijk e.o.
Over De Nieuwe Polderkeuken
Keuken: Frans
Proef de polder bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk!
Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken ligt dan ook midden in het Groene Hart. Er wordt gewerkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.
Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.
Kom genieten van de heerlijke gerechten van De Nieuwe Polderkeuken!