Wat 30 mensen zeggen over Vermeer
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een parel die je niet over het hoofd moet zien. Nieuwe staf, direct hoog niveau
We hebben heel prettig en zeer goed gegeten bij Vermeer. Zeer attente en vriendelijke bediening, goed eten met prima bijpassende wijnen. Mooie ronde tafel met gedimd licht en bijpassend goede sfeer. Alles verliep vlot en rustig. Uitstekende kwaliteit-prijs verhouding. Zeker een adres om nog eens terug te komen!
Voor een sterrenrestaurant vond ik het eten zeer teleurstellend, eerste twee gangen goed verzorgd maar alleen vegetarisch,
Hoofdgerecht entrecote aan de taaie kant. Mooie wijnkaart maar goedkoopste wijn 70 euro echt over de top voor een wijn van 12 euro in de winkel. De bediening was goed, alleen jammer dat de helf...
Voor een sterrenrestaurant vond ik het eten zeer teleurstellend, eerste twee gangen goed verzorgd maar alleen vegetarisch,
Hoofdgerecht entrecote aan de taaie kant. Mooie wijnkaart maar goedkoopste wijn 70 euro echt over de top voor een wijn van 12 euro in de winkel. De bediening was goed, alleen jammer dat de helft alleen Engels sprak, als je weet dat er Nederlanders zijn laat je die toch door het Nederlands sprekende personeel bedienen en uitleg geven.
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over Vermeer
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant Vermeer is een ontspannen designrestaurant waar chef-kok Sebastian Baquero Garces zijn creativiteit de vrije loop laat. Met dagelijks verse ingrediënten van lokale leveranciers weet hij de natuur op het bord tot leven te brengen. Sebastian speelt met contrasten en serveert verrassende combinaties, waarin eclectische smaken een bijzondere rol spelen. Het verrassingsmenu, zonder à la carte-opties, doet zijn naam alle eer aan en biedt een originele culinaire ervaring.
Het keukenteam van Vermeer werkt in een laboratoriumachtige omgeving, waar ze de verse producten van lokale kwekers transformeren tot robuuste gerechten met pure, volle smaken. Deze gerechten zijn het resultaat van een voortdurend creatief proces en experimenten met nieuwe smaakcombinaties.
Een avond bij Vermeer begint in de sfeervolle loungebar, waar totale ontspanning centraal staat. Hier worden dagelijks innovatieve cocktails en bijpassende bar-bites geserveerd, die de toon zetten voor de culinaire reis die volgt.
Restaurant Vermeer maakt deel uit van het NH Collection Barbizon Palace hotel, een onderdeel van het upper-upscale merk NH Collection van Minor Europe & Americas, waar gastronomie een prominente plaats inneemt.