Wat 87 mensen zeggen over De Juwelier*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk genoten van een 5-gangen lunch, puur Frans in een ongedwongen sfeer.
We begonnen met een oester, voor het eerst kalshersenen gegeten (in een soort bitterbal) en als hoofdgerecht een bouillabaisse. Ook lekker was het tussengerecht met een soort worst in een toasted broodje. Het toetje was het enige wat een...
Heerlijk genoten van een 5-gangen lunch, puur Frans in een ongedwongen sfeer.
We begonnen met een oester, voor het eerst kalshersenen gegeten (in een soort bitterbal) en als hoofdgerecht een bouillabaisse. Ook lekker was het tussengerecht met een soort worst in een toasted broodje. Het toetje was het enige wat een beetje tegenviel, gezouten caramelijs. Was goed van smaak maar qua opmaak saai (2 bolletjes in een oud theekopje) zonder verder iets erbij.
Verder top!
Je eet hier net even anders. Mooie gerechten en erg smaakvol. Weinig eenheidsworst en lekkere wijnen.
Food was delicious, but all three dishes were the lightest and cheapest dishes off the menu, so everyone was still hungry afterwards. I understand it was a discounted menu price, but we expected a little more there.
The service was pretty bad.. it seemed like they were understaffed and we constantly had to ask fo...
Lees hele reviewFood was delicious, but all three dishes were the lightest and cheapest dishes off the menu, so everyone was still hungry afterwards. I understand it was a discounted menu price, but we expected a little more there.
The service was pretty bad.. it seemed like they were understaffed and we constantly had to ask for something. We got the wine after the food was already served, which was a soup, so it was getting cold fast and you couldn’t wait with eating till you had a glass of wine.
Overall not at all what we expected from a restaurant like de Juwelier, we were a bit disappointed.
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over De Juwelier*
Keuken: Frans
Restaurant De Juwelier, gevestigd in Amsterdam en bekroond met een Michelinster, betovert gasten met zijn retrostijl bistro vol karakter. Onder leiding van Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot, biedt het à la carte menu verrassende gerechten met minder bekende ingrediënten zoals kalfsnieren, waar traditionele invloeden samensmelten met eigentijdse flair. Een uitmuntend restaurant waar gasten kunnen genieten van intense smaken, hoogwaardige ingrediënten en de finesse van de Franse keuken.
De foto's zijn gemaakt door: (c) Chantal Arnts