Korting
Korting
Korting
Korting
Salty Seafood Restaurant
Vis en zeevruchtenMenu
Menu
Korting
Geniet van een luxe diner-ervaring voor iedereen met de Staatsloterij Restaurantactie! Gebruik jouw Club Staatsloterij punten en profiteer van fantastische kortingen bij maar liefst 500 van de beste en gezelligste restaurants in heel Nederland. Smakelijk voordeel, exclusief voor jou!
Reserveer nu extra voordelig bij Salty Seafood Restaurant en laat je culinair verwennen met het 4-gangen Gault&Millau menu + extra's voor slechts € 60,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 14 mensen zeggen over Salty Seafood Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten is echt heel erg goed!
Wat een fijn restaurant qua sfeer, klantvriendelijkheid en eten. De chef hoort dat ik iets erg lekker vind en zorgt dat het ook als amuse geserveerd wordt. En nee het was niet een standaard amuse. De bediening hoeft niets meer te leren, dank voor een fijne avond.
Voor het eerst hier met het restaurantweek menu, maar zeker niet voor het laatst. Heerlijk gegeten, verse producten en heel persoonlijke bediening. Alles klopte!
Plattegrond Alle restaurants in Zwolle e.o.
Over Salty Seafood Restaurant
Keuken: Vis en zeevruchten
Nino Willems is een jonge enthousiaste chef-kok met een schat aan ervaring in toprestaurants. Hij werkt bij Beluga (**) in Maastricht, gaat vervolgens naar De Kromme Watergang (**) in Breskens die hij na een paar jaar verruilt voor De Librije (***) in Zwolle. Na zeven fantastische leerzame jaren is het tijd voor een volgend carrièremove: een eigen zaak.
Dat doet hij samen met Aysen Bilal, die werkte als gastvrouw bij De Librije en Poppe.