Wat 73 mensen zeggen over Bistro de la Mer*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Top lekker eten, mooie porties!
Genoten van het driegangendiner. Met vooraf een amuse (bisque van Hollandse garnalen met gezouten citroen). Daarna makreel met bouillon van aarbei en tomaat, schuim van zuring. Rode mul als hoofdgerecht en nectarine met citroensorbet toe. Gerechten zijn eenvoudig, maar smakelijk. Het eten is, zoals dat tegenwoordig ...
Lees hele reviewGenoten van het driegangendiner. Met vooraf een amuse (bisque van Hollandse garnalen met gezouten citroen). Daarna makreel met bouillon van aarbei en tomaat, schuim van zuring. Rode mul als hoofdgerecht en nectarine met citroensorbet toe. Gerechten zijn eenvoudig, maar smakelijk. Het eten is, zoals dat tegenwoordig heet: 'hoog op smaak'. Of wel: wat zout is, is (erg) zout, wat zoet is, is (erg) zoet. Zuur heeft een ondergeschikte rol; mag van mij wat prominenter. De zaak zelf is een typische bistro: ongemakkelijke hoge stoelen en tafels (of de bar, met uitzicht op de keukenbrigade). Dit is geen gelegenheid om zeer uitgebreid en lang te tafelen, maar prima voor een gezellige lunch of diner van goede kwaliteit. Al met al een heel positieve ervaring, en de prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend gebruik makend van de restaurantweekaanbieding.
Heerlijke 5-gangen lunch, heel vriendelijke bediening, mooie wijnkaart
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over Bistro de la Mer*
Keuken: Vis en zeevruchten
Een paar deuren verder van het Michelinster restaurant De Juwelier, vind je de nieuwste culinaire telg van Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot: Bistro de la Mer.
Na restaurant 212** en De Juwelier* nemen de chefs je ook hier mee op een culinaire reis. Deze keer naar de zee. Hier draait het om al het lekkers dat de zee te bieden heeft. Net als bij 212** ligt de focus van het restaurant hier aan de bar. Bistro de la Mer heeft een Franse jaren '20 stijl waar je geniet je van vis op zijn (aller, aller) beste!
Door de ongedwongen, laagdrempelige sfeer, zou je bijna vergeten dat je je bevindt in de wereld van de in totaal 3 Michelin sterren chefs en juist dat maakt jouw culinaire ervaring hier extra speciaal.
Wanneer kom jij de smaken van de zee(sterren;) ontdekken?