Wat 15 mensen zeggen over Senses Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een enorme verrassing om op deze plek via het hotel binnen te komen. Via dining with stars gereserveerd vanwege de goede beoordelingen. Heel blij dat ik dat gedaan had. Het eten was gevarieerd en creatief bereid. Er wordt gebruik gemaakt van Japanse ingrediënten. De gangen worden met een prettig tempo geserveerd met...
Lees hele reviewEen enorme verrassing om op deze plek via het hotel binnen te komen. Via dining with stars gereserveerd vanwege de goede beoordelingen. Heel blij dat ik dat gedaan had. Het eten was gevarieerd en creatief bereid. Er wordt gebruik gemaakt van Japanse ingrediënten. De gangen worden met een prettig tempo geserveerd met een passende toelichting. Ook de wijn adviezen zijn goed. Ik weet niet of het per ongeluk was maar water stond niet op de rekening. Als dat zo bedoeld is is dat natuurlijk echt TOP! De akoestiek was heel goed wat in Amsterdam bijzonder is. Je kunt met elkaar praten zonder te gillen. Ook de anderen waren niet luidruchtig. Mogelijk omdat er ook hotelgasten tussen zaten. Zonder de aankondiging via dining zou ik hier niet opgekomen zijn maar blij dat deze parel ontdekt is.
Wat hebben we genoten van onze avond bij Senses , alles klopte en was overheerlijk
Kwalitatief zeer goed gegeten. Zondagmiddag was echt een feestje met deze verfijnde lunch.
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over Senses Restaurant
Keuken: Frans, Japans / Sushi
"Senses" is een restaurant voor fijnproevers in het centrum van Amsterdam, waar chef-kok Renaud Goigoux, souschef João Marques hun inspiratie en creativiteit in een chef's menu creëren, geïnspireerd door de Japanse keuken, Nederlandse seizoen producten met een Franse flair. Groenten spelen hierbij de hoofdrol in het menu naast schaal en schelpdieren. Het team streeft ernaar hun ecologische voetafdruk te verminderen door producten per fiets te laten bezorgen, voedselverspilling en het gebruik van plastic tegen te gaan, te recyclen, te werken met duurzame producten en zich te richten op meer plantaardige opties. Laat je zintuigen prikkelen en ga voor het onverwachte. Maak een keuze uit het wekelijks wisselende 4,5 of 6 gangen lunch en diner tasting menu. Of kies uit hun à la carte opties. Laat je leiden door de vijf zintuigen en ga op ontdekkingsreis. Chef Renaud Goigoux en zijn team kijkt ernaar uit jou van een tintelend en oogstrelend culinaire beleving te voorzien! De private dining ruimte is uitermate geschikt voor een intieme lunch of diner tot 8 personen.