What 93 people say about Bavette Boutique Restaurant
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Lekker gegeten. Heb gereserveerd via air miles. Het personeel was daar niet van op de hoogte. Dit vindt erg vervelend, eerst wordt je lekker gemaakt met de menu kaart, maar helaas kan je daar geen keus uit maken. ivm het vaste keuze menu van air miles.
Prima ontvangst, jas netjes aangenomen/weggehangen. begeleid naar de tafel en drankjes opgenomen en snel geserveerd. geen onderlinge communicatie in de bediening over de reservering waar netjes excuses voor zijn gemaakt. gangen in goed tempo met uitleg over de gerechten. goede kwaliteit, wel wat aan de prijs maar we...
Read full reviewPrima ontvangst, jas netjes aangenomen/weggehangen. begeleid naar de tafel en drankjes opgenomen en snel geserveerd. geen onderlinge communicatie in de bediening over de reservering waar netjes excuses voor zijn gemaakt. gangen in goed tempo met uitleg over de gerechten. goede kwaliteit, wel wat aan de prijs maar we hadden sowieso korting, dus..... de dames van de bediening mogen wat alerter zijn op zoekende/vragende blikken van de klanten, maar ze zijn verzorgd en beleefd. leuke en lekkere avond gehad en de gastvrouwen een flinke tip gegeven. we komen graag nog eens terug!
Heerlijk gegeten. Kwaliteit en smaak van het vlees voldeden aan de verwachtingen.
Bediening heel vriendelijk sfeer ok.
Waren hier nu middels de restaurantweken via airmiles, anders hadden we dit restaurant waarschijnlijk nooit gevonden. Gaan hier zeker nog eens lekker en verantwoord vlees eten.
Map All restaurants in Maasland
About Bavette Boutique Restaurant
Cuisine: Dutch
At Restaurant Bavette in Midden Delfland, you're welcomed into an idyllic setting where love for animals, the environment, and quality take center stage. This family-owned business, operated by the fourth generation on the estate of Korte Buurt 15, offers a unique experience with real meat from our own pasture. Here, you can taste the passion for sustainability and authenticity, with Wagyu and Hereford cattle living a better life on the farm's 51 hectares of land. Under the leadership of chef Donald Samba and sous-chef Diana Spekman, dishes of top quality are prepared with a focus on simplicity and flavor. Come and enjoy a delicious meal with a good glass of wine at Restaurant Bavette.
Book now
Similar restaurants nearby All restaurants in Maasland
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount