What 93 people say about Bavette Boutique Restaurant
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Voor een restaurant wat in een boederij zit is het heel erg knus. Een fijne rustige warme sfeer. We hadden zicht op de keuken. We dachten is dat de keuken? zo klein? en we stonden even vreemd te kijken toen we nog 4 extra koks zagen voorbij komen. We hebben van elk gerecht erg genoten. Met als voor een carpaccio die...
Read full reviewVoor een restaurant wat in een boederij zit is het heel erg knus. Een fijne rustige warme sfeer. We hadden zicht op de keuken. We dachten is dat de keuken? zo klein? en we stonden even vreemd te kijken toen we nog 4 extra koks zagen voorbij komen. We hebben van elk gerecht erg genoten. Met als voor een carpaccio die zo mals was dat hij weg smolt op je tong tot een heerlijk nagerecht waarbij je eigen bord ongegeneerd wil aflikken. De bediening was zeer vriendelijk en open waaronder de zwangere gastvrouw. We hebben heel erg genoten en we zullen zeker weer terug komen, want het was elke cent waard.
Heerlijk gegeten tijdens de restaurantweken.
Bediening is erg vriendelijk en gaf zelfs informatie over de stallen en omgeving.
Goede kwaliteit en lekkere combinaties gerechten.
3 gangen waren wel wat weinig.
Frietjes waren ook erg lekker.
Gister met 10 man via restaurantweek gegeten. Mooi opgemaakt bordjes, lekker eten en leuke details. En niet te vergeten vriendelijke professionele bediening. Aspergesoep was uitstekend, beste olijfolie van de wereld, hamburgers van vlees uit eigen weide mee naar huis. In totaliteit een zeer geslaagde avond. De jarige was zeer tevreden!
Map All restaurants in Maasland
About Bavette Boutique Restaurant
Cuisine: Dutch
At Restaurant Bavette in Midden Delfland, you're welcomed into an idyllic setting where love for animals, the environment, and quality take center stage. This family-owned business, operated by the fourth generation on the estate of Korte Buurt 15, offers a unique experience with real meat from our own pasture. Here, you can taste the passion for sustainability and authenticity, with Wagyu and Hereford cattle living a better life on the farm's 51 hectares of land. Under the leadership of chef Donald Samba and sous-chef Diana Spekman, dishes of top quality are prepared with a focus on simplicity and flavor. Come and enjoy a delicious meal with a good glass of wine at Restaurant Bavette.
Book now
Similar restaurants nearby All restaurants in Maasland
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount
Discount