Menu
10-course Michelin menu
€104.50
€75.00
Staatsloterij makes dining out in luxury for everyone during the Staatsloterij Restaurant event. Receive restaurant points for every €10 spend at Primera for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.
Book now at 't Raedthuys* and enjoy a wonderful 10-course Michelin menu for €75.00. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with a online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
Reserve a table Reserve a table
Menu
10 course Michelin menu
€130.00
€73.50
Please indicate dietary/allergy requirements in advance. If not indicated in advance, the restaurant will charge €7.5 per change.
The restaurant is closed between 16.00-18.00.
Staatsloterij makes dining out in luxury for everyone during the Staatsloterij Restaurant event. Receive restaurant points for every €10 spend at Primera for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.
Book now at 't Raedthuys* and enjoy a wonderful 10 course Michelin menu for €73.50. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with a online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
Reserve a table Reserve a tableWhat 1020 people say about 't Raedthuys*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Van binnenkomst tot vertrek fijne warme service, we zijn niets tekort gekomen. Hele fijne hartelijke bediening, met humor, kwinkslag, en prachtige diverse gerechten. Mooi opgemaakt, bijzondere presentaties en bovenal heerlijk van smaak. De kreeftensoep subliem, de eend botermals, de combinatie schol en kalfsjus verr...
Read full reviewVan binnenkomst tot vertrek fijne warme service, we zijn niets tekort gekomen. Hele fijne hartelijke bediening, met humor, kwinkslag, en prachtige diverse gerechten. Mooi opgemaakt, bijzondere presentaties en bovenal heerlijk van smaak. De kreeftensoep subliem, de eend botermals, de combinatie schol en kalfsjus verrassend. Echt een aanrader om dit restaurant te proberen tijdens de restaurantweek. Ze hebben ons ons echt welkom laten voelen!
Voor het eerst met de kinderen(10&12) naar sterrenrestaurant gegaan en vonden het een geweldige ervaring en dan genieten wijzelf nog meer van het eten. Carina en het team hadden het weer goed voor elkaar, zoals altijd. Echt top weer.
Heerlijk gegeten, prettige bediening in een ongedwongen maar stijlvolle ambiance
Heerlijke en smaakvolle gerechtjes, mooi gepresenteerd. Het leek op een goochelshow, keer op de keer de vraag hoe doen ze dit. WHOH!
Het eten was niet op smaak. Heel flauw. Overal moest wel peper en zout bij. Paar gerechten waren lekker, meerderheid was ok, paar ronduit slecht. Ik vind het geen ster waard. Ik heb ook gebruik gemaakt van de actie en een week eerder in een ander sterrenrestaurant gegeten, die was vele malen beter.
Porties waren ok.
Bediening was vriendelijk en correct. Vooral de jongere dame!
Map All restaurants in Duiven
About 't Raedthuys*
Cuisine: French
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight. History is combined with a modern look which makes the ambiance pleasant and warm. Also, a place where contemporary art and culinary creations meet.
Chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. The most original flavor combinations are used at 't Raedthuys, which is also a feast for the eyes. Sommelier Karina van der Kolk serves the perfect wine with the dish.
A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight, chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.
Be surprised by the culinary wonders of 't Raedhuys!