Menu
3 course Chef's dinner
€39.50
€29.50
Staatsloterij makes dining out in luxury for everyone during the Staatsloterij Restaurant event. Receive restaurant points for every €10 spend at Primera for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.
Book now at Waanzinnig and enjoy a wonderful 3 course Chef's dinner for €29.50. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with a online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
Reserve a table Reserve a tableWhat 173 people say about Waanzinnig
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijk gegeten vooral de asperges vooraf met de rode bieten waren een verassing qua smaak.
Mijn vriendin en ik hebben heerlijk gegeten, genoten van de prettige bediening van Dirk. Dw gerechten waren zeker niet 'doorsnee', maar bijzonder lekker. Een aanrader!
Heel lekker gegeten. Aparte, volle smaken. Het voorgerecht vond ik super. Soort vegetarische loempia.
Voor herhaling vatbaar.
Ik dacht aanvankelijk een warme maaltijd te krijgen, bleek het een koude salade te zijn. Na even doorhappen was ik de schrik te boven en ervoer ik een heerlijke salade. Helaas is de keuze in het menu beperkt.
Smaakvolle gerechten met een mooie presentatie van de gerechten. Vriendelijke bediening
Map All restaurants in Tilburg
About Waanzinnig
Cuisine: Dutch
They think healthy eating is important at restaurant Waanzinnig in Tilburg. Equally important is the use of products with fair origins. At restaurant Waanzinnig they use traditional, mostly organic, local produce in the dishes. Dishes inspired by the seasons and mostly vegetarian. In addition, there are a number of dishes on the menu for meat and fish lovers.
The restaurant prefers organic products. In addition, they always consider which products they find the most responsible. The restaurant therefore prefers products from the region that come from far away.