Menu
Delightful 3 course Gault&Millau menu
€55.00 €44.00

Staatsloterij makes dining out in luxury for everyone during the Staatsloterij Restaurant event. Receive restaurant points for every €10 spend at Primera for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.

Book now at Savarin and enjoy a wonderful Delightful 3 course Gault&Millau menu for €44.00. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.

Please note! The discount is only valid with a online reservation

The discount is calculated over your total bill excluding drinks.

For more information please refer to our terms and conditions.

Reserve a table Reserve a table

Menu
Fabulous 4 course Gault&Millau menu incl. bread and amuses
€60.00 €48.00

Staatsloterij makes dining out in luxury for everyone during the Staatsloterij Restaurant event. Receive restaurant points for every €10 spend at Primera for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.

Book now at Savarin and enjoy a wonderful Fabulous 4 course Gault&Millau menu incl. bread and amuses for €48.00. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.

Please note! The discount is only valid with a online reservation

The discount is calculated over your total bill excluding drinks.

For more information please refer to our terms and conditions.

Reserve a table Reserve a table

What 319 people say about Savarin

8.2 Based on 319 reviews. 95% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Het pand van Savarin aan de A4 is zeer sfeervol ingericht. Ook de ontvangst is zeer hartelijk. Als voorgerecht tonijnrolletjes gevuld met avocado en daarbovenop tonijnmousse. Dit was vrij koud waardoor de tonijn niet helemaal tot zijn recht kwam. Als hoofdgerecht overheerlijke kalfssukade met knapperig gebakken kalf...

Read full review

Het pand van Savarin aan de A4 is zeer sfeervol ingericht. Ook de ontvangst is zeer hartelijk. Als voorgerecht tonijnrolletjes gevuld met avocado en daarbovenop tonijnmousse. Dit was vrij koud waardoor de tonijn niet helemaal tot zijn recht kwam. Als hoofdgerecht overheerlijke kalfssukade met knapperig gebakken kalfszwezerik. Het chocolade dessert viel bij alle tafelgenoten zeer goed in de smaak. De bediening was vriendelijk en zeer attent. Wij hebben genoten.

Chantal Keyzer at 25 August 2010

7.3 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 8

Mooi restaurant, leuke sfeer, eten heerlijk. Het was alleen wel erg druk waardoor er iets te weinig personeel was... doorlooptijd was lang.

Femke Verdegaal at 25 August 2010

5.0 Cuisine 7 | Service 1 | Atmosphere 7

Het is Restaurantweek, onze zoon wordt 21 jr, dus een mooie gelegenheid naar een goed restaurant te gaan. Na reservering kreeg ik een brief met uitleg over de gang van zaken, mn dat er in 2 shifts gegeten werd. Geen probleem, zo`n week dient toch om nieuwe klanten binnen te halen en te laten zien wat je kunt als res...

Read full review

Het is Restaurantweek, onze zoon wordt 21 jr, dus een mooie gelegenheid naar een goed restaurant te gaan. Na reservering kreeg ik een brief met uitleg over de gang van zaken, mn dat er in 2 shifts gegeten werd. Geen probleem, zo`n week dient toch om nieuwe klanten binnen te halen en te laten zien wat je kunt als restaurant.
Om 20.30 uur, de afgesproken tijd, waren we binnen en konden meteen aan tafel. Aangezien het een fixed menu was hoefden we niet te kiezen. We begonnen met een glas prosecco rose, dat later €9,- per glas bleek te kosten. Er kwam wat brood+ smeersels, maar verder niets. Andere tafels die later gingen zitten, hadden al wel hun voorgerecht, maar wij waren met 6 personen en dat was kennelijk te veel gevraagd. Niemand die ons iets vroeg, informatie gaf of de wijnkaart aanbood, of een ev bestelling voor meer drankjes kwam opnemen. Na informeren hoe lang het nog ging duren, werd ons eerst een fles wijn aangeboden. Vanwege het autorijden sloegen we die af. Vervolgens kwam de gerant met een glas appelsap voor iedereen, van de eerste 40% van de persing. Extra vierge, zullen we maar zeggen. Lekker, erg appelig. Om vijf voor tien zeiden we dat het nu wel erg snel moest komen, aangezien we echt honger hadden, de volgende dag de kinderen (14 jr t/m 21 jr) naar school moesten/tentamen doen en onze dochter nog terug naar Amsterdam wilde. Als het niet zou lukken konden we beter naar de Mac gaan. Binnen 6 minuten zou het komen! Dat haalden ze bijna, dus vooruit, we vielen aan. Behalve 2 van onze kids, die houden niet van vis. We deelden de bordjes rond, en zo werd alles snel verorberd. De viseters vonden het lekker. Het hoofdgerecht werd ons binnen 12 minuten beloofd. Klokkijken bleek niet de sterkste kant van de keuken of de gerant, maar het eten kwam binnen redelijke tijd. Zwezerik! Brrr! Gelukkig zat er ook ander vlees bij, dus alweer de bordjes rondgedeeld, en zo kwam iedereen min of meer aan zijn trekken. Het dessert kwam ook vrij snel, het was natuurlijk duidelijk dat we niet blij waren met de service. Wij kregen een geïmproviseerd dessert, de andere tafels kregen iets anders. Het bestond uit 2 schaaltjes en twee (whisky)glazen met inhoud. smakelijk, erg veel en nogal zoet, muv de rode vruchten met zabaione en ijs (=lekker en niet te zoet).
Bij de rekening kregen we een kistje met 2 flessen wijn. Maar op de rekening stonden ook de niet door ons bestelde 6 glazen appelsap, à €6,-! Na ons protest ging die €36,- van de rekening af.
Afgelopen januari aten we met ons gezin bij Le Cirque, op Scheveningen. Die (geweldige) ervaring wilden we herhalen voor deze 21ste verjaardag. Die dag komt nooit meer terug en helaas was dit een zeer teleurstellende ervaring. Twee flessen wijn cadeau doen verguldt deze bittere pil niet.
De equipe van Savarin heeft een enorm brevet van onvermogen afgegeven. Niet dat er niet hard gezwoegd werd, maar de organisatie en het gastheerschap was beneden peil. Bij de MacDonalds heeft men meer oog voor de klant. Het is belangrijk dat je ook je beperkingen kent, en twee shifts op 1 avond was duidelijk te veel gevraagd. Ik vermoed dat wij niet de enigen waren die (te) lang moesten wachten. Waarom zou je hier nog terugkomen?

LL Tan at 25 August 2010

7.3 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 8

Prima gegeten. Goede chef die de boel regelt voor de gasten met heldere uitleg.

Ik vind de keuze van de aanvangstijden persoonlijk niet zo prettig. 6 uur is te vroeg, half negen laat. Dit geldt natuurlijk voor alle restaurants die mee hebben gedaan met deze aktie.

Dominique ter Schure at 25 August 2010

8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Uitstekend gegeten,vriendelijke bediening, goede sfeer.

Ernst v.d.Straaten at 25 August 2010

Map All restaurants in Rijswijk (Zuid-Holland)

Show phone number

About Savarin

Cuisine: French, Dutch

Restaurant Savarin is a place where one may enjoy many things, from perfect hospitality and a stylish, relaxed atmosphere to, last but not least, excellent cuisine.


Under its roof there are also excellently equipped salons for seminars, meetings, receptions and other private gatherings.

The ingredients beauty, atmosphere and quality all come together in one location. Indeed, one could say that we have more to offer to our guests than culinary delights: a visit to Savarin is an experience.

What we mean by that can in fact only be explained when we welcome you in person. The moment you step out of your car you enter a different world with intimate terraces shaded by ancient trees. The actual restaurant itself is a combination of tradition and design, of comfort and state-of-the-art furnishings. Entering the Savarin means instant relaxation.

Savarin is like a green culinary oasis at the edge of a busy city. A place we have embraced to realise our dreams. We are always ready to welcome you in style - Savarin style!

Reserve a table Reserve a table
All restaurants in Rijswijk (Zuid-Holland)

Frequently asked questions

No, for most restaurants you don't have to pay upfront when you make a reservation.
Some restaurants only accept reservations with a small down payment, this is clearly indicated when making a reservation.

Once you have made your reservation, you will automatically receive an e-mail with an invitation to share your gastronomic experience with the restaurant in a review. Click on 'leave a review' in the e-mail and here you can write a review about the restaurant you have visited.

Yes, after you cancel your reservation your voucher code will be reactivated.

This is because the code entered is incorrect. The input field is case-sensitive, so make sure the code is copied exactly. Make sure there are no spaces before or after the code. We recommend copying and pasting the code from the e-mail into the appropriate field. Failed? Please contact us at [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Popular cities

View all restaurants
Add your restaurant

Do you think your restaurant should to be on this website also? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities